Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
Eu ma gandesc decat la faptul ca se poate intampla din nou Grey. Ar fi corect sa acordati si celorlalti punctajul aferent ordinii in care am iesit din cursa, eram in turul 40 sau 42. Pai daca mi se mai intampla odata, arunc discul de la balcon..
Pai ai dreptate, nici mie nu mi-ar fi convenit situatia. Am explicat de ce s-a procedat asa in primele doua cazuri. Am rectificat si postul ce are clasamentul general. Acum ar trebui sa fie cel actual. Daca sunt erori de calcul va rog sa postati.

P.S.: S-a modificat si punctajul. Este vorba despre cele doua pozitii, 8 si 9, ce aveau acelasi numar de puncte - 11. Initial am vrut sa fie ca un fel de recompensa pentru primul ce termina in grupa a doua, sa ia acelasi numar de puncte. Din pacate, dupa 3 etape, nu s-a intamplat sa termine grupele complete. Asadar, locul 8 ia 11 puncte, locul 9 ia 10 puncte. A fost actualizat si clasamentul in acest sens.

In alta ordine de idei: cei din grupa a doua, aveti setarile ce trebuiesc facute pentru a da drumul la joc. Stiti procedura, daca se mai intampla cazuri cand intarzie cineva, va rog descurcati-va si singuri. Am asteptat cei din prima grupa peste 25 de minute, se putea da drumul la joc si in lipsa lui Dj Mo.