Alea erau toate presupuneri, am citit threadul si nimeni nu jucase cu el intr-un joc. Doar se dadeau cu parerea referitor la cum joaca in afara elicopterului. Mie mi se pare ca joaca foarte bine, din experienta. Baietii de la RaW se miscau superb in echipa. Invincible e foarte grav cu CGul vs Apache, survolam baza lor cu viteza maxima, asa majoritatea jucatorilor nu ma lovesc cu Bachraka (anti air gun) in timp ce ma rotesc in jurul lor, dar nenea Invinvible imi da rachete de 2 ori la rand. So GG.

E cam urat ce face omul pe Atacama Dessert cu elicopterul dar asta inseamna ca nu are idee sa joace cu armele Am jucat un meci si vs PayDay (celalalt om din acel thread) si nu mi s-a parut o prblema, in schimb 6 - 7 oameni cu tagul RaW erau un adevarat cosmar in echipa inamica. Foarte bun teamwork!

Imi place oricum ca intalnesti jucatori de level foarte mare pe Hardcore, e foarte fun sa te chinui sa castigi meciul impotriva lor. Sper sa vad si mai multi forumisti CG.ro pe Hardcore

---------- Post added 27-04-2010 at 10:10 AM ----------

Ah, si inca un lucru amuzant la Hardcore este ca mult mai multe strategii sunt valabile! UAVul e super util si devine si o arma de macel. Iar Humveeul e super haios. Am jucat cu MSK si cu Studentu si a fost suuuuuuuuper fun. Eram ca niste cowboy din vestul salbatic, chiuiam in casti, fentam RPGuri in baza lor, MSK dadea de la turela si Studentu din spate cu LMGul, a fost caterinca maxima! Killurile sareau la greu! Yhaaaaaaa!