Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
27-04-2010 21:07 #1707 SP
Senior Member

Originally Posted by
Wickyz
Sounds serious, you should go see a doctor!
PS. Asa porcarii sunt la orice joc, nu cred ca poti sa-mi numesti un shooter online fara tot felu de defecte incredibil de stresante. Poate MAG din ce zice Kepzy dar defectul #1 la ala e ca nu il mai joaca nimeni din comunitatea CG.ro. O sa vina un patch care o sa rezolve multe chestii. Treaba cu disconnect eu personal nu prea o am, poate conexiunea ta nu e destul de stabila. DCurile erau la inceput dar acum nu prea vad lumea sa mai primeasca DC. Am luat eu totusi unul astazi, a fost DC complet de la PSN. Dar nu prea eram enervat de nimic altceva.
Parerea mea sincera e ca te enerveaza multe alte chestii, cum ar fi Gigel si camperii. Din cauza asta as zice ca te enerveaza chestiile astea. Atata timp cat "dai la cap si pica fraerii ca mustele, scoti streakurile si rulezi fin" nu te deranjeaza nici un bug

Conexiunea este de 52mbps wired si totusi primesc DC-uri multe,foarte multe si nu este de la mine,cand jucam Killzone2 desi eram wireless nu am avut niciodata un DC,cand jucam Modern Warfare2 nu am avut niciodata un DC,cand jucam orice altceva online nu am avut DC,decat la BC2.
nu ma deranjeaza campingul sau ca gigel e din ce in ce mai bun
Daca tu din asta intelegi ca ma oftic ca ma omoara alti playeri,mai exact de atat nu pot sa fiu...
@Mask dupa ce faci Platinum nu mai poti sa obtii alte medalii la arma respectiva,dar tot poti sa o folosesti
.