Quote Originally Posted by Diesel View Post
"Uitati-va la AKS-74U KRINKOV. "
  • Kills:698
  • Headshots:205
  • Accuracy:21%
  • Time:16h 46m

---------- Post added 28-04-2010 at 01:17 AM ----------

Eu cu camperii mai am ceva-ceva de impartit. Mai ales Assault si Medic la camping. E enervant cand imi iau kill de la camperi dar mai enervant e cand te trezesti ca esti doar tu si inca un coleg-doi la luat bazele, restul echipei e in tufisuri in celalalt capat al hartii.

Si cea mai cea chestie: sper ca baietii de la DICE sa scoata un mega patch care sa elimine trofeul 20 demolition kills pentru ca intalnesc tot mai multi baieti de gasca care umplu cladirile cu MCOMM (ca defenders) cu C4 si le detoneaza cand e lume inauntru, indiferent daca sunt doar colegii acolo. Sa le traiasca natia lor pentru fiecare cladire prabusita in felul asta peste MCOMM.

Campatul cu tancul la Valparaiso (nici macar un metru nu-l miscasera de unde se spawneaza tancul) mi s-o parut cel mai cel. Reteta perfecta pentru pierdut meciul.
Chestia cu demolition e nasoala rau,dar nu mi s-a intamplat.Oricum,exact cum am spus Kills:698,inainte sa intru in meci,Kills:698 dupa ce am iesit dupa meci omorand 7 playeri.
@Wickyz nu ma stresez foarte foarte mult din cauza unui joc ,na,ca orice om te enervezi putin cand vezi ca ceva nu merge cum ar trebui sa mearga.No hard feelings(I love this emoticon!).

Siiii,voi cu ce jucati la inginer?Am nevoie de ceva sfaturi sa-mi imbunatatesc gameplayul.Eu joc cu Krinkov,RPG-7 AT,WWII M1911 .45,si ce sa aleg intre MAGNUM AMMUNITION si MARKSMAN SMG TRAINING?Si daca imi poate explica cineva care este diferenta intre RPG-uri?Stiu doar ca M2 CARL GUSTAV AT are heat seeking?!la M136 AT4 nu mai ai nevoie de trace-dart?!