Prea e cusută toată chestia asta cu ața albă. Ieri făcea un interviu cu MS să-i publice lui povestea de gamer care este, azi e considerat un trișor cu 0 puncte. Și bine�nțeles că apare presa on-line care nu verifică nimic, cum nu poate nici el să o facă, și prezintă această �nt�mplare "cutremurătură" cu un vădit atac la adresa MS și cu prezentarea alternativei mai bune, zic ei, Sony.
Pute a făcătură. �mi vine greu să cred că oamenii ăia nu l-au scormonit bine de tot pe acest individ �nainte să �l sancționeze. Cred că MS aveau mai mult de c�știgat dacă �l prezentau ca pe un fanboy Xbox, dar, incredibil, au decis să fie oameni corecți.
Eu am trișat ca să iau achievements, recunosc. Am vorbit cu oameni să mă lase să-i bat ca să c�știg nu știu c�te chestii consecutive, am returnat favoarea, merit să fiu catalogat drept cheater. Cel care nu joacă �n spiritul competiției, trișează, corect? Ce mare lucru că i-au șters ăstuia progresul dacă omul a �ncălcat regulile doar și prin puținul lucru pe care l-am spus mai sus? Ori respecți ori nu respecți, nu există cale de mijloc.