Quote Originally Posted by radubeni View Post
E nu zau? Ca sa vezi... ma simteam cu musca pe caciula si nu stiam de ce! Stiu cum se scrie corect, insa cred ca se potriveste mai bine "aicea" contextului!
Pentru misto-uri nu avem warning/infractiuni, dar nu intinde coarda te rog...
Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
Suntem la ora de romana?
Nu, dar daca nici limba romana nu o stie, nu prea are ce cauta printre consolisti, care mai trebuie sa stie si engleza foarte bine. Cine doreste sa-si bata joc de limba romana, vrea balci, manelisme, si alte d-astea... se poate muta linistit "d-aicea" pe forumuri mai permisive. Eventual pe forumurile de pe torrents de unde vad ca vin unele specimene...
Quote Originally Posted by Luigi View Post
Monky's on a roll. lol
Da, ma mai apuca din cand in cand, in special cand vad ca-si expun pareri tehnice si filozofice persoane care nu stiu sa scrie corect in limba materna.
Quote Originally Posted by k1du View Post
Haha, ce face Sony trebuie sa faca si Micro$oft lol
Tot e bine ca au rezolvat in mare parte problemele cu RRoD. Iar de cand CPU si GPU sunt in acelasi chip, isi permit sa-l faca mai slim. Sa speram ca nu "reinventeaza roata" din nou si scot un sistem de racire slab sau prea zgomotos.
Quote Originally Posted by Spike2k View Post
Xbox nu are nevoie de varianta slim pt reclama, oricum la vanzari de console si jocuri e cu mult peste ps3, probabil vor o mica schimbare
Nu cred ca de schimbare au nevoie... cred ca i se poate spune evolutie. Normal ca daca-si trec fab-urile pe tehnologie mai noua, practic trecerea la urmatoarea consola va fi mai putin costisitoare si cu mai putine probleme.