Quote Originally Posted by playgame View Post
Da, dar atunci cum se explica atatea fenomene neelucidate, sunt mii de cazuri.
zi un caz, dar sa nu fie lumina/ufo pe cer sau una/unu care spune ca a fost rapita de extraterestrii fara dovezi clare .

Quote Originally Posted by Luigi View Post
Legi fizice, ne-fizice, nu te lua dupa ele de parca ar fi cuvantul lui Dumnezeu ( sa vedeti de nu o sa inceapa un subiect despre religie acum lol ). S-au descoperit de exemplu galaxii atat de mari ca dupa legile fizicii, nici n-ar trebui sa existe.

So, yeah.
numeste legea fizica care spune ca o galaxie trebuie sa fie de maxim o anumita dimensiune. lol nu mai bagati vrajeli ca o dam in aberatii.

Quote Originally Posted by paunstefan View Post
Pana acum ceva timp se credea ca gravitatia exploziei primordiale o sa ne traga inapoi, apoi s-a aflat de energia intunecata care arata ca se va extinde la nesfasit si am crezut ca o sa dezintegreze materia, apoi s-a aflat despre materia intunecata care tine materia "stransa". Deci legile fizice nu sunt sigure .
foarte corect

Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
Parerea mea, e ca exista extraterstrii. S-au gasit nu stiu cate dovezi pana acum, insa nu de asta cred, ci pentru ca e imposibil intr-un univers atat de mare sa fim singura civilizatie. Poate si noi suntem pentru ei extraterstrii, oricum sunt aproape sigur ca americanii au dovezi grave in legatura cu asta, tinute secret.
Sunt 99,9999999999!.....% sigur ca exista extraterestrii dar , 0,00000001% sanse ca ei sa fi fost vreodata pe terra . pentru ca eu sunt de parere ca nici ei nu ai tehnologia pt merge cu viteza luminii.
Restu cu americanii sunt vrajeli obosite ,omu nici pe luna nu a ajuns sunt aproape sigur.