Originally Posted by
MonkY
Hehe... hai sa va povestesc eu una, care mi-a ramas intiparita pe retina... de pe vremea cand eram copilandru si ma duceam la liceu cu transportu' in comun, aka sardina.
Deci, incepe povestea cu un storcitor numit 336 (veneam de la Politehnica, si ne apropiam de liceul Tudor Vladimirescu). Ma facusem mic intr-un colt (yeah, eram si eu fecior suplu pe vremuri)... fara bilet bineinteles, si aud undeva in fata "Biletul la control". Tipul scoate frumos biletul... il verifica baietii, trec mai departe. Mai departe, o gagica finuta (nu stiu ce cauta saraca la sardina), timida, vai de capul ei (n-avea nici bilet). Cum a vazut-o slaninosul de controlor (eu nu stiu cum Dzeu se strecoara astia prin sardine), i s-a mijit un ranjet pe fata (de la o ureche la alta) si a inceput sa o ia la misto. Moment in care, tipul din fata mea (destul de bine facut tipul, dar nu era dulap de muschi, cum e la moda acum) scoate biletul si i-l da domnisoarei, zicand "Nah ca acum are bilet, nesimtitule !".
Cand a auzit controlorul asa ceva, s-a facut rosu-verde (galben n-avea, ca-i ziceam semafor) si a inceput sa urle la ceilalti... Ceilalti care nu stiu cum mama naibii erau 5-6 (de obicei urca si ei mai finutz, cate 2-3) au facut semn la sofer sa opreasca... sa coboare sa-l invete pe tipul din fata mea o lectie.
Coboara tipul linistit (in timp ce lumea ii huiduia pe controlori)... si ne uitam toti ca la circ. Deci ce-am vazut, a fost ca in filme. Imaginati-va ca tipul a fost incercuit de cei 5-6 controlori... cred ca tuturor din masina le era mila de saracul tip. Moment in care, incepe tipul ceva gen capoeira... si sa le care gramezi de pumni si picioare la controlori. Vreau sa spun ca aplauda lumea in masina, nu alta. Din pacate n-am apucat sa vad totul, pt. ca soferul s-a decis ca trebuie sa plecam (pacat, era spectacol gratuit)... Toti erau cu ochii in spatele masinii, sa vada cum cadeau aia ca surcelele... Hehehe. Ce aventura... Numai in Romania posibil asa ceva.