Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
Cum ati reusit sa deblocati color 11 & color 12 (ink / other)? Eu cand am bagat disk-ul mi-a zis ca nu a gasit salvare si daca doresc sa creez eu una. Am creat dupa care mi-a scris searching for DLC si a intrat in joc. La voi s-a intamplat altfel? Eu am salvarea de la SF4 pe hard (am inteles ca asta este tot ce trebuie sa ai).
Mie mi-a zis ca no save found, create save, dupa care searching for DLC si chiar inainte de main menu mi-a zis ca SF4 save data found si mi-a dat unlock la culorile respective

Oricum, dupa primele 5 ore jucate ieri, pot sa zic ca per total jocul e foarte smecher si a meritat fiecare banut /iar daca un n00b spune asta, e clar ca jucatorii buni sunt in extaz /.

Referitor la noile personaje, imi plac in mod special Cody, Guy si Dudley /poate si Adon/, insa trebuie sa recunosc ca Ibuki are unul dintre cele mai spectaculoase ultra-uri pe care le-am vazut in ultima vreme. Pe de alta parte, Makoto mi se pare ultra slow Cu Hakan nu m-am incumetat sa joc deloc, dar in rest i-am incercat pe toti.

PS: GGs last night Laurentiu-san
PSS: Paul, sunt sigur ca azi iti ajunge si tie jocu my friend. Sa-ti faci o poza cu tricou verde sa pui aici pentru Cristache