Single post: Console Games Club - La un pahar de vorba
-
04-05-2010 20:18 #2216 SP
Admin

Originally Posted by
k1du
Da' de ce in Rahova?

Era sa zic eu o tampenie cat mine de mare... dar m-am abtinut. Daca nici la 2 pasi de Merriot nu-ti convine, si la 3 pasi de Casa Poporului... mergi man unde doresti, ca nu te obliga nimeni sa-ti placa locatia... singura unde am gasit pt. Sambata dealtfel...

Originally Posted by
k1du
Eu as propune Belini si Thalia din Tineretului, e mancare buna si destul de ieftin.
Cand am intrebat ce localuri mai recomandati... pauza. Ai sunat tu la Belini si la Thalia ca sa vezi daca te accepta cu 30 de insi ? Si daca e liber Sambata ? Si daca da, trebuie sa luam meniu ? Daca tot veniti cu idei si aveti recomandari, luati-va 2 minute din timpul vostru si dati un telefon. Eu mi-am pierdut 2 ore din viata repetand aceleasi chestii la diversi ospatari/chelneri/patroni...
Anyway, am un feeling ca de-acum inainte intalnirile CG vor fi in PARC. Neaparat un parc central, sa nu se piarda unii sau altii. Veniti cu sucul de-acasa, cu sandwitch-uri, si asta este.
P.S. O sa merg maine sa fac rezervarea si sa achit ce-o fi de achitat. Daca vrea cineva sa se retraga (din orice motiv), macar sa-mi spuneti, sa nu platesc aiurea. Thx.