Single post: Lieutenant Columbo

1. #15 SP
    Member viezure's Avatar
    Solutia pe care ti-o recomand o vezi in poza atasata, coincidenta face ca fix ieri sa fi vazut un episod din sezonul 1 (cel in care un critic de arta il omoara pe unchisu' pt mostenire - tablourile lui - si face sa para ca un jaf, furand cateva tablouri valoroase. Pe la jumatea episodului, criticul asta ajunge noaptea la el acasa cu tablourile furate intr-o sacosa, iar acolo da peste columbo, dormind pe canapea. In stilul lui isi cere scuze, ca a adormit citind carti despre arta si-l intreaba ce are in sacosa, bagand mana inauntru sa le scoata sa admire. Criticu' il opreste si zice ca-i tarziu, iar columbo pleaca. Eh, si criticul ii insceneaza sotiei unchiului crima, plantand niste indicii care duc catre ea, printre care si tablourile, ascunzandu-le prin sifonierul aleia. Politistii gasesc tablourile, iar columbo cere sa fie cautate dupa amprente. Criticul zice ca nu dovedeste nimic asta, pt ca amprentele lui sunt peste tot pe tablouri, fiindca inainte sa fie furate le dusese la o expozitie. Si columbo zice, "ah stiu, dar nu ne uitam dupa amprentele tale, ci ale mele. Daca sotia chiar era criminalul, cum ar fi fost posibil sa ajunga amprentele mele pe ele?". Super ).
    Attached Images Attached Images colum.jpg