Quote Originally Posted by cristian77 View Post
D-aia ei apar pe net,si noi nu Si trebuie sa tinem cont ca ei joaca asa constant,si mai trebuie sa tinem cont ca ei se antreneaza 6-10 ore pe zi ,e aproape ca un job pentru ei. De fapt la gods,gen Daigo,Mago,Justin,etc, chiar e un job gaming-ul ( eu as plati 200 euro sa dau 5 seturi cu Daigo sau Justin )
Probabil ca daca am juca si noi atat de mult cat joaca ei am juca "ceva" mai bine dar totusi zic ca este chestie de inner talent, tre sa te pricepi, sa te prinda, sa te concentrezi enorm ca sa joci in halu ala

Daigo, Justin - da stiu ce zici, codati la maxim! Dar e o adevarata placere sa te uiti la ei jucand, de aceea castiga bani, este ca un job pentru ei, se vede ca le place si cu totii stim ca atunci cand amesteci business with pleasure ies cele mai bune rezultate Nu cred ca as da bani sa joc cu ei pentru ca outcome-ul ar fi prea clar Poate le-as cere bani daca as reusi sa le iau "Perfect"-ul intr-un joc cu ei

Legat de aseara, te misti bine cu Chun Li, te-ai axat pe ea si se vede experienta. Mai bagi si altii, am vazut ceva Rufus?

La un mom dat s-a jucat numai cu caractere noi. Dupa ce ai aparut cu Chun a iesit un amalgam

Mini si Alecs sunt si ei on another level, gg guyz!