Quote Originally Posted by Donely View Post
Da comandante, dar chestia asta nu mai poate continua la infinit. Astia ne distrug ca natiune fara sa le pese de absolut nimic. Nu mai respecta nici o lege si ne pun biruri ca pe vremea imperiului otoman. Nu poti sa il bati pe unul in fiecare zi cu pumnul si cu picioarele. Intr-o zi va muri, sau poate ca se va razbuna si te va calca in picioare.
Bine zis intradevar de la revolutie incoace suntem calcati in picioare fie de Iliescu fie de Constaintinescu fie de Basescu se joaca si isi bat joc de increderea noastra ..... sunt de acord ca ar fii momentul sa ii fie pus capat dar daca nu este cu cine....

PS: sunt curios cat de mult a calatorit mesajul acesta si daca a ajuns si pe la voi (nu sunt eu starterul si daca este prea off pentru thread intrebarea pardon ignorati):

"Basescu: Taiem 25% din salariile bugetarilor, 15% din pensii si somaj!" Asta a spus azi, 6 mai 2010, presedintele nostru. Tineri, ridicati capul si haideti sa ne unim si sa ne adunam toate fortele ca sa luam masuri drastice impotriva sistemului din Romania. Azi Romania a cazut drastic pe o panta a extremismului si a batjocurei fata de tot ceea ce inseamna valori ale libertatii omului! Numai noi suntem sansa unei generatii. Este de neconceput cum in secolul XXI asa ceva sa se intample, sa fim luati in batjocura si bagati in datorii! In 1989 fratii nostrii si-au varsat sangele pentru ca noua sa ne fie bine! Unde e binele?! Da mai departe acest mass, numai noi suntem forta ce putem schimba ceva! Sint multi ce se vor aduna in buc. zilele urmatoare. DA MAI DEPARTE"