Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
08-05-2010 11:02 #1825 SP
Member
Off-topic: Am incercat sa joc modul normal zilele astea, sa vad cum e treaba. M-am speriat de triunghiurile rosii care plutea pe toata harta. Mi-a disparut imediat pofta de joc cand am vazut killcamul (nu i-am inteles rostu, nu a facut nimic decat sa imi provoace o ura fata de acel jucator) iar cand ma gandeam ca daca imi iau un spot toti sniperii de pe harta m-au vazut mi s-a dus cheful complet. De medici cu M60 nu mai zis, era plin, totusi si pe Hardcore au inceput sa apara multi (inainte erau intre 0 si 1 pe meci). UAVul, Blackhawkul, Humveeul sunt inutile pe softcore, iar pe hardcore fac treaba foarte buna.
Va recomand tuturora sa incercati Hardcore, la inceput e ceva mai greu, iti trebuie o cunostinta desavarsita a hartii. Totusi e destul de fun sa cauiti un inamic, cunostii toate pozitiile bune, le verifici, nu e. Te plimbi si astepti sunetu de sniper, speri sa nu te nimeriasca din prima. Uneori il prinzi destul de repede, dar daca e destept si tot schimba potiia te duci in atac si gata, poate alt coechipier are mai mult noroc.
Am observat ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa joace Hardcore, un lucru bun.
ON TOPIC: Oare are cineva Platina pe Denveris? Eu am decat un Gold Star (aka am condus un tanc pentru el).