Single post: Tigara electronica
-
10-05-2010 04:39 #3397 SP
Admin
Au fost cativa amici impresionati de atomizatorul de 510 (in special cu bateria de eGo/Tornado)... si vor sa isi achizitioneze asa ceva. Din pacate, toti m-au innebunit ca nu le place sistemul "cu buton". Eu am incercat sa le explic ca varianta cu buton are avantaje precum timp nelimitat de activare a atomizatorului... sau faptul ca nu mai ajunge lichid in compartimentul bateriei... sau faptul ca nu te mai bazezi pe sensibilitatea senzorului de presiune/sunet.. Ei nu si nu, ca nu li se pare normal sa apesi. Chiar si dupa test, nu au fost incantati de idee.
Acum, problema cea mai mare este ca nu mai gasesc pe nicaieri baterii pt. 510 de tip Mega (cele de 280mAh) cu sistem automat. Daca stiti pe unde as putea gasi, orice PM e binevenit si raman dator. Eu m-am gandit ca as putea sa le pun un adaptor la baterie de DSE801... insa nu am habar de eficienta unui astfel de sistem. Plus ca presupun ca ar arata aiurea si cam lunga (baterie lunga 801 + adaptor 810-510 + atomizator 510 + cartus 510)... sau mai rau, daca ar merge pe baterie lunga 801 + adaptor 801-510 + atomizator mega 510 + cartus mega 510. Ce ziceti ? Aveti idei de alternative ?
---------- Post added 10-05-2010 at 05:10 AM ----------
Apropos, daca vreti sa vedeti cam cea mai mare baza de date de mods (pt. baterii, atomizatoare, auto cartuse, etc.) aici le puteti vizualiza: e-Cig Mods Database | eCigarette-Mods.com