Si, ai castigat?

Anyway, notiunea de masher nu vine numai de la buttons press (ca altfel si eu tot masher sunt) e mai mult de buttons+srk (sau w/e) spam, exact cum facea baiatul ala acolo. El nici macar nu astepta wake-up sa inceapa sa dea spam, ci o facea incontinuu.
Nici Mago nu cred ca apasa atatea butoane in arcade, asta pentru ca exista o diferenta intre sf4 si sf4 online (am mai spus-o de cateva ori).
Uite ca exemplu Akuma's L.Tatsumani --> Shoryuken incearca sa inveti timing-ul la SRK in training mode, ca sa il faci "cu ochii inchisi" cum s-ar spune. Apoi mergi intr-un online battle si incearca acelasi imput timing. Poate o sa iti iasa la 1,2 dar o sa difere in functie de lag si o sa te intorci in practice mode gandindu-te ca mai ai nevoie de practice, iar in practice mode iti iese ~95%.
Daca tot e luat ca exemplu meciul lui Mago si ca apasa 4xhK (cateodata poate mai mult) pentru a face o schema inseama ca face 2 x double tapping sau poate doar apasa butoanele in succesiune rapida (each to it's own) si oricine ar vedea meciul ala si nu ar sti ca cine-l joaca este un "pro" o sa spuna la fel..."bah asta e masher" . Nenea Mago joaca acolo online dar e vb de online in Jp , cred ca "netul" e putin mai bun decat RDS.
Chiar si nenea Daigo mashuieste Srk's si auto correct Srk's, asta se stie .