Oki, să le luăm �n ordine

Quote Originally Posted by Tudoran View Post
nu inteleg nimic din video . m-am uitat 2 minute si nu m-am prins . Deci tu tragi cu lasere albastre . dar chestiile alea verzi ce sunt ? puncte ?
  • Sunt două personaje Tateha și Ageha și fiecare are un pattern diferit. Chestiile alea verzi sunt cristale (mai sunt și chestii aurite numite gold ) și da, sunt puncte (la modul general) dar...fiecare are o particularitate. Cristalele permit să intrii �n slow motion și mențin această stare c�t timp ajung la 0, apoi intră �n joc aurul care (�n modul Omake!) oferă energie suplimentară (bara verde de jos) pentru a putea face evade. La 1000 de gold primești 50% energy. �n caz că bara de energie e plină goldul răm�ne la maxim (1000 pentru Omake!) și dublează numărul de cristale verzi contorizat - de aia goldul suferă o mutație (ca să zic așa) c�nd este un exces de cristale. Repet - astea-s particularitățile pentru modul Omake! că de exemplu pentru Black Label sau Arrange mode acestea se schimbă.

de asemenea cum de nu a fost distrusa nava de proiectilele inamicului ? E ceva gen Ikaruga ? daca laserele inamice is la fel ca si scutul tau atuncea nu te pot rani ?
  • Nu e nicio navă - alea-s personajele reale. Steluța din centru este sufletul lor (eu așa-l numesc). Odată ce-a fost atins (depinde de modul de joc) acesta reacționează diferit. La Omake! eliberează energie iar �n cază că nu mai are energie...se stinge (mori). C�t despre Ikaruga, seamănă �ntr-o oarecare măsură doar că aici nu este + și - ci totul se bazează pe cristale și gold. �n funcție de cum le combini �ți ies atacurile (și eventualele tactici). De ex. la ultimul boss eram la ultima viață, aveam gold 0 și 350+ cristale. Eu dacă nu inventam rapid o tactică (fix așa am numit-o - tactica Ikaruga) eram mort după prima formă. A trebuit să-mi folosesc imaginația și să mă folosesc de puținele cristale. Totul scade �n Omake! Nu răm�ne blocat. N-am folosit energia de final (mai aveam 50% deci 2 hit-uri) pentru că mi-a fost frică să nu folosească un pattern diferit (lateral) și să-mi pierd traiectoria - genul ăsta de jocuri, la prima vedere, pare unul haotic, dar...fără control nu faci absolut nimic.

Espgaluda face Gunbird sa para un joc banal (l-am terminat si a fost destul de greu )
  • Acuma depinde cum vezi lucrurile. Eu unul mă adaptez (aproape instantaneu) la orice mod de joc. Eu mi-am făcut (�n cap și cu timpul) un...filtru lol
Mai multe info. despre sistemul de joc pentru fiecare mod �n parte:
*p.s.

Dacă te vei uita la tot RUN-ul vei vedea diferite tactici. Nu doar Ikaruga (chiar și dot eater pentru c�teva secunde bune lol).

---------- Post added 12-05-2010 at 05:11 PM ----------

--------

YouTube - Google AdSense for Games: In-Game Advertising!