1. Deci daca faci jailbreak, vei avea multitasking. Una taiata de pe lista. Nu trebuie sa faci jailbreak pt. warez and co... Doar pt. utilitare/homebrew si merita. Si poti cumpara/testa in continuare orice doresti de pe Store.
2. Cu ecranul nu stiu cum este, probabil vor aparea folii anti-reflexive, dar vor scadea din luminozitate. Stai linistit, asa este la toate tablet-urile. Daca vrei daylight usage, ai unghiuri proaste, culori sterse... Vrei super calitate, pierzi altceva.
3. Sa inteleg ca inca nu ti-ai facut cont pe US ?
4. La fel ca 1. Nu e o rusine sa vrei sa faci ceva mai mult cu propria jucarie.
5. Carpa... vai... mergi la primul magazin de optica (ochelari) si cere un set de sters ochelari. Eu am dat 10 RON pe vreo 10 lavete din acelea super fine. Stylus in mod normal nu exista pt. capacitive cum e la iPad. Ceea ce vezi pe net sunt "extra", si nu sunt chiar stralucite (am 2 modele pt. iPhone si trebuie sa apesi de iti este frica sa nu iesi pe partea cealalta a ecranului).
6. Se incarca pe USB, 100% pe Mac. Pe PC, fa lucrul asta pe un port USB serios. Daca ai PC mai vechi, sau placa de baza slaba, nu va scoate 500mAh sau cat Dzeu are nevoie. S-ar putea sa rezolvi printr-un HUB alimentat separat... dar nu garantez.

Damn, de-abia astept sa se lanseze in UK... In Spania se pare ca au super oferta, deja au anuntat pachete cu microsim-uri pe care se poate folosi abonamentul clasic de date. No extra charge. Sper sa auda si cineva de la noi de treaba asta