Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
Deoarece este reply la postul facut de mine da-mi voie sa presupun ca imi ieste adresat mie si sa incerc sa raspund cat mai concret posibil.

In primul r�nd vreau sa subliniez faptul ca dpmdv esti un "cocalar" (este in dex acest cuvant, incearca sa-l respecti).
Argumente:
- Acest thread este dedicat unei comunitati de gameri din care tu nu faci parte ( Super Street Fighter IV PS3)
- Ti-a mai fost atrasa atentia precum ca , desi te mananca degetele sa scrii aici, nu te deranjezi sa citesti posturile anterioare inainte de a da click pe tab-ul "reply"
- Acesta este un forum public unde oamenii vin sa spuna/schimbe pareri despre un anumit subiect, nu sa isi demonstreze unul altuia abilitatile personale in ceea ce priveste cunoasterea lb. rom�ne. Te rugam sa ne ierti ca nu suntem perfectionisti.
- Tot timpul am incercat pe cat posibil sa mentin semne de punctuatie chiar daca uneori fac abuz de neologisme, cred ce ceilalti colegi de pe forum m-au inteles. (Daca nu ai o problema cu ce am afirmat in acest paragraf te rog frumos sa imi arati cu ce te-a zgariat pe ochi postul meu anterior, iar daca ai o oarecare problema, vezi paragraful anterior).
- Nu esti moderator.

Sunt mai multe dar momentan sunt la servici si deja reply-ul asta mi-a rapit mai mult timp decat meriti.
Daca vrei sa ma corectezi altfel, te invit la un meci prietenos de SSF4.
Inca mai astept(�m) poza ta cu achievmentul de 100% SF4 hard trials, altfel o sa te luam drept mincinos si nu cred ca doresti ;(asta este mai mult o rugaminte personala).

Desi acest post are o tenta "elitista" la adresa ta si cuvantul "cocalar" e putin exagerat, te rog frumos sa ma crezi ca nu sunt doar parerile mele personale.

Tie iti doresc o zi buna si pe colegii de forum ii rog sa fie mai atenti ce si cum scriu cand posteaza.