Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Super Street Fighter 4
-
Turbo Killer

Originally Posted by
Minimize
Inca mai astept(�m) poza ta cu achievmentul de 100% SF4 hard trials, altfel o sa te luam drept mincinos si nu cred ca doresti ;(asta este mai mult o rugaminte personala).
Se pare că suferi de amnezie (sau poate eu, nu contează - momentan)
- am discutat despre asta �n trecut, și-am pus și poza (chiar la rugămintea ta
). �ncă mai e pusă (vezi reply-urile vechi).
C�t despre poza la achievementul de 100% SF4 hard trial, oric�nd fără probleme (am atașat-o puțin mai jos). Poate ai �nțeles tu greșit (nu-i de mirare) dar singurele achievement-uri ce-mi lipsesc sunt:
Title Master
Collect all Titles.
Icon Master
Collect all Icons.
și automat al 3-lea (care se deblochează odată ce le am toate)
Unbeatable Fist
Ruler of All
...astea oricum le iau, sunt easy pie. Mai lipsesc c�teva (c�nd o să mai joc Street Fighter IV online le voi lua).
STREET FIGHTER IV
Last Played Online: 25/1/2010
Păcat că n-ai fost prin Cluj, pe la sala de xbox, să vezi acolo alte dovezi lol (hahaha - ce om! dovada, dovada, vreau dovada
...) cum, pe aproape toate consolele, am terminat hard trials => deci nu doar pe profilul personal/consola personală.
Așa că bea un pahar cu apă rece, take a chill pill și...lol era să zic ceva.
*p.s.
Corect e achievement nu achievment - Respectă limba engleză.
Kiss.
*p.s. 2
Am atașat și poza cu cele 3 achievemen-uri lipsă, np.