Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Super Street Fighter 4

1. #404 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Ok...final de competite.

Din punct de vedere al organizarii, da a fost "aiurea" dar nu prea au avut ce face baietii de la Battlekon in privinta etajului din pacate.
    Nici ei nu au fost multumiti si au incercat sa faca un bine plasand 2 ventilatoare intre TV-uri dar cei de la Guitar Hero, de langa noi, il tot trageau inspre ei si opreau functia de rotatie. lol

Eu unul am stat un etaj mai sus unde erau niste canapele in zona organizatorilor unde era mult mai chill si mai schimbam o vba doua cu fetele de pe acolo.

Insa destul cu organizarea, hai sa trecem la competita in sine.
    La inceput erau inscrisi 50 de oameni din care cred ca au mai ramas in jur de 30 in final.
    Ce nu mi-a placut a fost faptul ca au modificat regula de "best of 3 games" pentru un meci format din 5 runde pentru a se desfasura mai repede competita (urma Tekken 6).

Ca si jucatori notez: Duncan - (good games dude. impressive Guy player) @cristache ar trebui sa apreciezi mai mult meciurile castigate ONLINE impotriva lui. (just sayin')
    Soze - iarasi un jucator excelent (Ryu) keyboard warrior, l-am eliminat in semifinala, dar nu a fost o plimbare in parc.
    Liam - Ken player, foarte bine a jucat si sa nu credeti "aaa Ken scrub" by NO MEANS, si avea un Fei Long destul de scary.
    Dead - (Ryu), un jucator bun care l-a eliminat pe Testament (BV Battlekon winner) in grupe, juca pe un gamepad Madcatz.

Soo...exista competite in Romania baieti, numai ca trebuiesc astfel de evenimente sa ne gasim si sa jucam.
    Din pacate Liam , Soze si Dead nu au PS3 si joaca ori pe PC sau XBox 360.

Finala s-a disputat intre mine si TwinTrigger (care l-a eliminat pe rechinu' in semi's).
    A incercat sa faca counterpick cu Guile dar e un match-up pe care l-am jucat prea mult si nu am avut mari emotii. (thx cristache, meciurile alea cu Guile din SFIV erau bune de ceva) lol

Oricum am izbandit cu greu si am castigat iar asta e ceea ce conteaza, desi am gresit mult dar dupa 7 ore de asteptare plus ca eram rupt de somn, nu am prea putut mai mult (o sa vedeti).

O sa uploadez finala si alte meciuri care au meritat inregistrate pe youtube.

Ca premii, vedeti in poza atasata:
    - un calendar cu SSFIV artwork.
    - revista LEVEL
    - un tricou cu OTAKU Festival.
    - un poster cu Sagat si Ryu la pubertate
    Attached Images Attached Images 15052010007.jpg