am fost 2 keyboard warriors in top4 (eu si soze).. adaptorul este al meu si e cam "dodgy to say the least" (mi s-a blocat de 2 ori in semi-finala vs trigger, cred ca s-a supraincalzit sau ceva.. plus ca are un pic de input delay, totusi e mai bun decat nimic pentru cineva obisnuit numai pe tastatura).

trigger si-a luat revansa de la Battlekon Brasov cand l-am batut in sferturi sau ceva
acum l-a luat pe Guile (cel mai greu matchup al lui Bison) si m-a cam bulversat, al doilea meci eu am ales Fuerte, dar eram prea emotionat sa-l joc ca lumea.. cred ca faceam bine sa raman la Bison si sa incerc sa joc mai adunat si mai calm.

gg trigger! a fost foarte fair play si a fost de acord sa rejucam un meci cand mi s-a blocat tastatura.

also gg duncan, cam aiurea ca am picat chiar asa la inceput si ca a trebuit sa jucam intr-un format atipic (1 game, best of 5 rounds).

all in all, au fost vreo 8-10 jucatori care chiar stiau sa joace ceea ce ma bucura.. si mai ales sunt multumit de faptul ca a castigat colegul meu alecs (Bison army ftw!). bravo!