It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Another Century Episode (joc de PS2 jucat cu emulator pentru calitate si comoditate) : Epic/10 (da asa mult mi-a placut)
+Grafica.
+Gameplay (superb imi place ca este recreat cam fiecare atac al mecha-urilor).
+controlul, timpul de raspuns este bun si se foloseste pe deplin de controller-ul de PS2 intr-un mod simplu fara a te zapaci sau fara combinatii ciudate.
+Sunetul in cea ce priveste tot fie muzica sau effecte.
+45 de misiuni diversificate si interesante, la care se mai adauga 2 bonus odata ce ai terminat jocul.
+ Opening-ul:
-optiunea de upgrade (mai degraba tuning as zice) cam inutila, dar ca noroc nu prea influenteaza jocul asa ca no problem.
Acuma primele 5 mecha-uri in ordinea a cat de folositoare au fost (sau a cat de mult le-am folosit mai bine spus) si a preferintelor mele:
1. RX-93 Nu Gundam:
2. Heavy Arms Gundam:
3. Zeta Gundam:
5. Wing Gundam (are cel mai puternic atac la distanta dintre gundam-i, dar rata scazuta de reload si faptul ca este vulnerabil cand trage cu arma principala ma facut sa nu-l prea folosesc cu excetia unor misiuni unde am avut nevoie de el):