Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Primele detalii despre Guitar Hero 6
-
Senior Member

Originally Posted by
Xbox
nu mia placut nici odata genul asta de joc .. e total aiurea .. dak tinand cont ca seria e lunga si inca apar variante.. e frumos pt fani
"mia - mi-a" "nici odata - niciodata" "dak - daca" , vezi ca nu suntem pe mIRC aici, nu e frumos sa o arzi anagramat.
Intradevar, nu mai prezinta inovatie, este fumat demult sistemul. Dar atata timp cat aduce piese noi, controller nou (mai bun), pret decent (cu taote ca nu prea cred), merita jucat in 2 sau 3. Este entertaining garantat. Cu toate ca este destul de penibil sa o arzi cu chitari si tobe din plastic (trust me pana nu am experimentat nu am crezut) ...
Oricum, la cat de bine se vinde, nu e de mirare daca nu scot si GH10.
Cheers