Multumesc Strike105X de sfat. Pasta termoconductoare pe care o aveam la fostul cooler a fost aplicata de mine dupa ce am sters pasta preexistentă (am pus MX-2 de la Arctic Cooling - nu-i super dar tine mult in timp si nici nu-i cea mai rea), si totusi temperaturile erau foarte, foarte mari. Coolerul nou la-am montat cu pasta cu care a venit preaplicata (tot MX-2 de la Artic Cooling), dupa ce am curatat bine procesorul, castigul a fost cam de 10 grade in minus dupa cum am spus. O alta pasta mai buna nu cred ca ar rezolva problema decat cu cateva grade. In rest calculatorul este ca nou, perfect curat, nu are doua luni de cand am compus acest sistem. Problema banui ca este in alta parte (placa de baza nu trece de 43C in full iar placa video se duce maxim in 42 de grade), ori placa de baza se supraincalzeste(dar nu-mi afiseaza asta) ori senzorul da date anapoda. Tensiunea la procesor este de sub un volt : 0,92 v. Am sa incerc procesorul pe alt sistem de-al meu dar asta cere timp pe care deocamdata nu-l am (sa desfac toate alea si sa instalez de pe unul pe altul). Mutumesc inca odata de idei. Poate mai sunt si alte pareri?