Quote Originally Posted by jack View Post
Dadu, am vazut ca ti-ai luat jocul, ceva impresii? Ma intereseaza in mod special cum sunt orasul si locatiile de skate fata de jocurile precedente. Se pot face ceva line-uri unice, interesante? Din ce am vazut in trailer-e orasu-mi pare steril si fara personalitate iar trick spot-urile basic, dar poate ma insel.
Deci! Eu le-am jucat destul de mult si pe primele doua, si din putinul cat am avut timp sa ma joc Skate 3, mi se pare ca e o combinatie intre Skate 1 si Skate 2 (asta din punctul de vedere al oraselor).
  • Exista din nou o zona urbana, cu multe case, pooluri, railuri lungi etc.
  • E o zona industriala destul de bine realizata, cum multe tuneluri si half-pipeuri mari.
  • Si mai e universitatea, care sincer mie nu mi-a prea placut, din motiv ca aproximativ tot ce gasesti acolo e putin cam tras de coada, adica nu prea poti scoate line-uri reale.
Ce mi-a placut mie foarte mult, e ca au pus dificultatile, si mai ales ca au pus HARDCORE! Pe dificultatea HARDCORE jocul e mult, mult, mult mai real. Cea ce e bine! Trickuri sunt mult mai multe fata de Skate 2....deci nu te vei plictisi...