Quote Originally Posted by killlemalll3 View Post
Esti incredibil de nesimtit sa dai datele pe forum,ma refer la nr de tel,str etc,te puteai limita la nume...

Detalii despre motivele pt care nu am reusit sa-l ridic nu mai dau ca nu am nevoie sa inteleaga nea caisa si mai stiu eu cine.

Ce mi se pare cel mai important e ca mi-am cerut scuze,ti-am trimis mesaj prin care ti-am cerut un nr de card ceva sa pot sa imi platesc datoria.
E adevarat sau nu? Ti-ai verificat contul istetule inainte de posta in stanga si in dreapta?!
Esti ignorant si vorbesti aiurea,vad spre deliciul a vreo 2-3 mucosi pe aici care si-au gasit cu aceasta ocazie ocupatie.

Se vede clar ca debordezi de nesimtire si de tupeu.Motivele pentru care nu ti-ai ridicat coletul nu ma privesc pe mine.Eu mi-am facut datoria sa trimit,nu o data ci de doua ori si pentru mine este clar ca nu esti de incredere.Nu ma intereseaza scuzele tale pentru ca nu imi aduc inapoi banii si timpul pierdut cu tine.Mi-am verificat contul si nu ai trimis nimic.Cine nu ma crede ii pot arata un extras de cont ca sa se vada clar ca nu am primit banii pe transport inapoi.Nu am vorbit nimic aiurea ci doar am expus un adevar ca sa stie si ceilalti ce poama esti.Din pacate din cauza unoara ca tine,increderea in tranzactii cu persoane la distanta,incepe sa fie din ce in ce mai mica.Sa nu mai mire pe nimeni ca X sau Y nu trimite in tara.Eu unu nu voi mai trimite decat cu plata cel putin a transportului in avans prin virament bancar.Cam atat am avut de spus.Las pe ceilalti sa decida cine are dreptate si cine nu.