Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
Da... ar fi foarte bine din punctul meu de vedere, macar ala e open world (oarecum), are peisaje superbe si dialoguri funny. Veti ride dar cei mai buni critici sint copiii, iar ficamea a reactionat cu "Wow!" numai la Sands of Time si la POP 2008... cred ca asta cam spune tot.

PS: chiar daca m-am rezumat la un singur copil nu e singurul care a avut reactia mentionata.
poate ca i-au placut fiicei tale aceste doua jocuri pentru ca erau mult colorate si mai "vesele" ca sa spun asa . Eu tot timpul cand ma gandesc la PoP the Sands of Time ma gandesc la povesti arabe gen " O mie si una de nopti" (i don`t know ... maybe it`s just me ) iar cand ma gandesc la PoP 2008 ma gandesc la benzi desenate sau la un joc japonez (o fi de la artwork-ul diferit fata de restul seriei ) . De departe cel mai intunecat mi se pare Warrior Within (acela e preferatul meu ) . Povestea din PoP 2 e mult mai serioasa , jocul e si mai violent iar peisajul uneori e chiar infricosator :-s . "The Two Thrones" era undeva intre Sands of time si Warrior within .
Oricum sa speram ca o sa continue povestea din PoP 2008 (ar fi chiar culmea sa se termine asa )