Quote Originally Posted by Enthroll View Post
da, dar nu numai: ne-am strans sa jucam fara stres si cursa pentru cel mai bun clan nu ne-a atras niciodata, in acest mod am avut cateva seri impreuna absolut criminale .
Clumunari, Ciprianoss, adiandrei1 au ramas sa adune foarte multe puncte, insa Ciprianoss cred ca a inteles cel mai bine dintre cei veniti din RSA care e filosofia clanului. ponts doesn't come first. el inca a ramas cu noi . DM-C to the bone si a luptat pentru interesele clanului ca si un lider! el are credit pentru acest thread, a fost foarte entuziast de faptul ca DM-C o sa mearga mai departe in al 3-lea installment.
sunt curios care va fi design-ul clanurilor in KZ3 si daca se pot "importa" in 3.
mi-as dori sa fim cel putin 4 clanuri in ConsoleGames. competition is beautiful.
mai avem de asteptat though..

@ UrbanAvalon: Al Pacino e acrorul meu preferat niiiiice, thanks !!
Ai dreptate Enthroll... e mult mai frumos sa joci cu prietenii decat sa te enervezi ca te-a batut nu stiu ce clan rival. Si eu (si cred ca si ceilalti care au iesit din clan) am ramas cu voi Doar ca dupa ce am ramas vreo 4 care mai jucam, am inceput sa jucam mai des turnee si meciuri cu celelalte clanuri si eram prezenti mai la toate turneele si cred ca am jucat cu toate clanurile din top si pe unele chiar le-am batut. A fost foarte frumoasa si perioada aia, chiar daca multi nu au jucat atunci si nu inteleg despre ce vorbesc. (am facut un clan pentru cine doreste sa mai joace app.)

Am auzit ca si Naughty Dog lucreaza cu GG pentru KZ3... m-am cam speriat cand am auzit asta, pentru ca nu vreau sa strice jocul, modificand controlerele, sau cine stie ce idei le mai vin la aia. Poate ne fac surpriza anului si scot clanurile lol.