Referitor la "incidentul" de la calificari cu DannY67, a fost un moment cand l-am vazut pe harta ca s-a apropiat de mine ,si a spus ceva de genul " mai repede poolonik ca te ajung din urma" o clipa am fost putin nedumirit ma gandeam ca poate nu am inteles eu bine si erau calificarile lui.Acum daca apropierea asta a influentat timpul sau nu, nu stiu ca nu am fost atent la timpi in acel moment.Totusi cred ca nu a influentat.
Intr-o cursa de antrenament era cineva cu 100m in spatele meu si a aparut semnul de penalizare la mine pe ecran cu toate ca eu nu am parasit traseul.Ma gandesc ca pe viitor pentru a nu mai fi discutii sa nu se mai alerge pe calificarile altei persoane.

Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Mai citeste pe thread. Nu se mai face transferul in grupa 1.
scuze, nu am gasit postul respectiv(deh cateodata vedem doar ce ne convine).

Acum strict legat de cursa de ieri , ce sa zic dezolant,plictisitor, nimeni nu s-a busit ,nu au existat depasiri spectaculoase, am avut oarece emotii cand in turul 23 am trecut de pituri si s-a aprins becul galben de la benzina, ma gandeam ca nu apuc sa ajung iar la pituri. Pentru grupa 2-a nu vom avea rezumat deorece nu avem ce sa vedem in el (daca se putea auzi ce s-a discutat in timpul cursei ar fi fost altceva).Pacat ca am ramas doar 4 concurenti in aceasta grupa.