<br />
<br />
De la 100m pana la aspiratie si date deoparte e ''drum'' lungProbabil ca ti-a aparut acel semn (daca ti-a aparut,desi nu cred pentru ca eram mult mai mult in spate) in momentul in care eu ti-am spus acele cuvinte, insa imediat dupa aceea am pus frana si nu s-a mai pus problema.Chiar nu inteleg de ce a trebuit deschis acest subiect daca poolonik nu a avut nimic de obiectat
Totusi inca astept un raspuns de la Dj Mo. Nu e prima oara cand face acest lucru.La Road America (parca) i-am spus in GLUMA ca mi-a taiat fata (nu am zis Nimic mai mult) si dupa aceea s-a dus la Grey si a inceput sa-i zica, ca cica eu am pierdut 2 pozitii din cauza lui si.....Nare rost sa dezgropam mortii, desi am facuto deja. Tind sa cred ca are ceva cu mine desi nu i-am facut absolut nimic. Asa si sper ca nu din cauza mea nu ai aparut la cursa ca io ma retrag atunci
![]()
Peace si sper ca am respectat Limba Romana![]()

Probabil ca ti-a aparut acel semn (daca ti-a aparut,desi nu cred pentru ca eram mult mai mult in spate) in momentul in care eu ti-am spus acele cuvinte, insa imediat dupa aceea am pus frana si nu s-a mai pus problema.Chiar nu inteleg de ce a trebuit deschis acest subiect daca poolonik nu a avut nimic de obiectat
Totusi inca astept un raspuns de la Dj Mo. Nu e prima oara cand face acest lucru.La Road America (parca) i-am spus in GLUMA ca mi-a taiat fata (nu am zis Nimic mai mult) si dupa aceea s-a dus la Grey si a inceput sa-i zica, ca cica eu am pierdut 2 pozitii din cauza lui si.....Nare rost sa dezgropam mortii, desi am facuto deja. Tind sa cred ca are ceva cu mine desi nu i-am facut absolut nimic. Asa si sper ca nu din cauza mea nu ai aparut la cursa ca io ma retrag atunci
Reply With Quote