Quote Originally Posted by DannY67 View Post
Raver fara suparare dar esti total OFF Topic ..... Cunosc multi ''prieteni'' care detin o astfel de sala si pana acuma nu a avut nici o problema cu ea. Ba mai mult au scos si ceva bani frumosi. Tu exagerezi foarte mult.

Referitor la garantie.... e si greu sa deschizi controllerul si sa-l faci sa nu mai mearga (exemplu).
Nu, nu-s offtopic, imi zic parerea, omul a zis clar ca asteapta pareri.

Si cred ca tu exagerezi, fara suparare. Cati ani ai ? Cunosti multi "prieteni" care detina o astfel de sala ? Hai da-o incolo, cati poti cunoaste ? Te pomenesti ca stii toti patronii de sali.

Iar la controller...o, da...asa e. Deschizi un controller care are DEJA un buton RUPT. Si ce-i faci ? Il lipesti cu superglue sa nu se vada problema ?

Crede-ma ca nu-s deloc putine incidentele astea, am un amic in Oradea care are sala de net inca din 2000. Zilnic gasea minim un mouse cu butoane distruse sau o tastatura defecta. Si asta e doar varful icebergului. Sa vezi cand e un scandal acolo sau cand apar alte probleme. De controale de la garda financiara sau alte controale de genul nu zic.

Iti trebuie camere video, angajati vigilenti, cu mana de fier, dar amabili in acelasi timp. Insa nici asa n-ai cum sa eviti multe probleme.

Daca stii sa-ti atragi clientii, stii sa faci o ambianta placuta, sa stimulezi un cerc de prieteni sa vina acolo sa joace impreuna...da, o sa mearga, insa mult timp vei fi pe pierdere, vei fi nevoit sa investesti constant in sala, iar banii vor veni foarte incet.