Quote Originally Posted by RaverX View Post
Mai gandeste-te odata. De data asta incearca sa-ti folosesti si creierul (nu, nu e jignire, incerc sa te trezesc la realitate). Nu incerc sa te descurajez, insa cu asta ai dat-o rau in bara. Daca tu chiar crezi ca cineva o sa-ti schimbe la garantie un controller cu un buton DISTRUS fizic...in Romania...eu zic sa nu mai deschizi afacerea, o sa ajungi la sanatoriu rapid.

Referitor la manete, vorbesc din propria exprienta (am schimbat pana acum in garantie 3 manete de PS3, in ROMANIA , toate 3 cu analogul rupt, deoarece la butoane nu am avut problema - am prea multi prieteni care joaca Fifa la intensitate maxima), oricum cum am mai zis asta e o problema minora.

Fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea , de aceea am postat acest thread. Pentru demararea afacerii mele ma intereseaza toate parerile si sfaturile gamerilor.

@CrysMM - nu am cerut pareri despre cunostintele mele in domeniu ... totusi, as vrea sa ne axam pe tema threadului deschis. Cu sau fara cunostinte, manetele mi-au fost schimbate in perioada de garantie pe baza bonului fiscal, chiar si cu astfel de defecte!