Single post: Sala de console Ps3 Ploiesti - pareri
-
Senior Member
Uite, iti zic parerea mea de fost gamer care baga destul de muuulti bani in salile de jocuri cand nu aveam calculator si PS3.
In momentul de fata m-as mai duce la o sala de jocuri mai mult ca sa stau relaxat cu amicii intr-un mediu placut decat pentru jocurile in sine. Lucrul asta cu mediul placut cred ca e partea mai greu de asigurat unui client. Cum zicea si cineva mai sus, daca incep sa-ti vina scolari dintr-aia care tipa unu la altul, sau incep sa-ti vina baietii "da dupa blocuri" care se baga peste clienti ca sa joace si ei un joc, s-a dus la vale toata treaba.
Adica mai degraba as cauta loc fain, unde sa poti consuma ceva, sa te simti bine, care sa aiba SI console, decat sala de jocuri unde sa poti cumpara un suc. Alt motiv, ca posesor de consola deja, nu as avea sa platesc in oras sa joc.
Ei, acuma, din punctul de vedere al unuia care nu are consola si vrea neaparat sa joace, treaba cred ca e mai simpla. Cand eram eu scolar si bagam bani in sali sa joc pe Playstation 1, voiam doar sa ma asigur ca nu-mi sterge cineva salvarile de pe memory card-ul de la sala si sa stiu ca nu am de-a face cu tipii care veneau in gasca si se bagau peste tine.