Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2
-
Member

Originally Posted by
Deathstrike
Ma tot gandesc sa-mi cumpar un ps2 pentru a mai bucura de GOW si Metal gear solid in special . Sunt curios insa cat costa jocurile de ps2 ,daca sunt ceva mai ieftine (<100lei) .
In ALTEX GOW1,2 costa 50 lei buc. . Nu stiu daca se merita sa cumperi jocuri de PS2, cel mult mai bine cumperi sau faci schimb tot aici , mai sunt persoane care vand sau schimba jocuri noi (sau doar 1-2 ori rulate). Acum depinde daca ai consola Ps2 (nemodata sau modata) sau vrei sa iti cumperi , depinde de tine ce vrei mai exact.
---------- Post added 27-05-2010 at 02:26 PM ----------

Originally Posted by
haimi708
Da, poti. Ori cu un adaptor special numit VGA BOX, ori cu o mufa adaptoare de la RCA la DVI sau la ce mufa ai tu la monitor, ori prin PC cu o placa de captura banala la care te conectezi cu mufele RCA de la consola si folosesti un program pt scanare.
VGA boxurile bunicele sunt mai scumpe (la banii aia iau un TV de 54cm SD si gata).
In legatura cu mufa adaptoare RCA la DVI ai gasit ceva linkuri (as vrea in Romania) , ca eu odata am cautat mult si am gasit dar nu era RCA la DVI ci invers DVI la RCA deci nu era bun.
Ma intereseaza mult astfel de adaptor, poate cine stie fac rost si voi juca la tara-munte pe un monitor crt (il tin degeaba dar nu l-as arunca ca e bun, iar de vandut nu mai cumpara nimeni sau e pe degeaba) PS2.
Noroc si bafta!