Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
A observat cineva ca FAN-ul PS3-ului se tureaza putin mai tare inca din primele minute de cand incepi sa joci RDR?
Eu aseara l-am bagat in consola sa vad cum se comporta, si dupa 10 minute FAN-ul PS3-ului era la o turatie mai ridicata, turatie la care cand joc alte jocuri ca si UNCHARTED 2, FIFA WORLD CUp 2010 sau GTA EFLC ajunge abia dupa 40-60 minute.
Am citit si pe alte forumuri despre problema asta, si eram curios daca e ceva general, daca se intampla la toti.
A jucat cineva o perioada mai lunga, gen 6-7 ore, si daca da, a avut ceva probleme de overheat?
Mentionez ca tin PS3-ul jos pe covor, iar sub el e folia in care e invelit, deci e in spatiu deschis, si dupa cum am zis, doar la jocul asta se tureaza mai tare intr-un timp relativ scurt.
In alta ordine de idei, jocul mi se pare foarte bun, grafica arata foarte bine pentru un joc de genul asta.
In 40 de minute cat am jucat am intalnit un singur bug ca sa zic asa, la ferma unde tre sa faci ceva cu Bonnie, un barbat care teoretic umbla, nu isi misca pcioarele ci era ca si pe o banda rulanta.
M-am lovit putin cu Marston de el si a inceput sa umble normal.
Probabil era somnambul si l-am trezit.
La fel si la mine, face numai la UC2 si RDR, no worries.

Quote Originally Posted by Tekken View Post
Ajutati un biet om sa se rostogoleasca in pace, va rugam.
Mda, nici eu nu stiam, cica "square while holding L2" zic unii...o sa incerc mai tarziu.