"1. Pentru binele tuturor, invata sa scrii. Si lasa-ne cu vorbele astea culese de prin santier cu 'frate'.
2. Cum de ai ajuns tu la concluzia ca GTA IV arata mai bine pe PS3 decat pe X360?
3. Xtm are dreptate, o portare amarata nu va intrece niciodata grafica de pe consola pe care a fost jocul proiectat. Vezi si tu cu ce placa video de pe PC este echivalenta cea a PS3-ului si apoi vei baga capu-n pamant. Imi cer scuze daca am provocat flame, dar nu pot sa ma abtin cand va vad ca va bagati aiurea in seama, numai ca sa fiti acolo.
LE: Hai sa lamuresc si treaba cu placa video, ca mi-am amintit acum. Deci, in ceea ce priveste placa video, ea a cazut in sarcina celor de la Nvidia, care au realizat un chipset grafic dedicat, numit RSX, ceea ce este echivalentul unui G-Force 7800 GTX pentru PC. Daca tu zici ca amarata asta de placa video, este peste cea a X360-ului, numai am nimic de comentat. " Imi pare rau sa te dezamagesc dar RSX poate este bazat pe un 7800 GTX dar oricum are niste modificari mari fata de versiunea off-shelf a aceleiasi placi , RSX a fost creat special pentru jocuri si toate componentele acestui chip grafic sunt optimizate doar ptr. un singur lucru si anume jocurile . Un alt lucru important legat de RSX multi cand cand zic ca este un chip grafic slab se bazeaza pe specificatiile date de sony la E3 2005, dar de atunci sar mai putea sa se fi schimbat multe la rsx in decursul unui an , aproape 2 cat a trecut de atunci pana la lansarea ps3-ului in noiembrie/decembrie, deci nimeni in afara de companiile de jocuri nu stiu exact ce poate ps3-ul la acest capitol, cm iti explici tu ca de la E3 din 2005 sony nu a mai deschis gura in legatura cu RSX. Gandeste un pic daca zici k RSX e atat de slab cum iti explici k toate jocurile de ps3 si xbox 360 arata aproximativ la fel cateodata cu mici diferente , ce ai scapat tu din vedere este faptul ca grafica din ps3 se realiza astfel RSX+CELL cea ce permitei ps3 ului sa "produca" grafica pe care un 7800 GTX nu ar putea sa o renderizeze la un fps decent 30-60 fps, dak ai vazut trailere din killzone 2 si nu ma refer la trailere CG din 2005 ma refer la mostre de gameplay actuale a vazut ca foloseste ray-tracing ,ambient oclusion, FSAA lucruri care greu un 7800 gtx lear putea face , mai ales ray-tracingul care e o tehnica de iluminare extrem de complexa, ai mai zis si de gta 4 ca grafica de pe x360 este mai buna , sunt de accord doar in anumite privinte e superioara la rezolutie 1280x720+2x AA ( x360 ) fata de ps3 1152x640 0xAA dar oricum diferentele nu sunt observabile cei de la ign au zis c xbox 360 nu are anti-alising desi este exact invers acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca versiunea de ps3 are un filtru de culoare sau ceva de genul acesta care mascheaza imperfectiunile, oricum ideea de baza este xbox bate ps3-ul la rezolutie si AA DAR , da exista si un dar ps3 are de cateva ori mai multi oameni pe strada in gta4 masini mai multe pop-in mai putzin si fizica exploziilor mult mai buna decat pe xbox 360 asadar poate chipul grafic nu este peste cel din xbox dar RSX impreuna cu CELL reusesc nu numai sa egaleze xboxul dar si sal depaseasca cateodata