Single post: Prince of Persia: The Sands of Time
-
Junior Member
Am fost azi de la 13 la film. Am mers singur la prima ora sa nu fiu deranjat de nime cu intentia sa mai merg la el inca odata cu un grup mai mare.
Conluzia...pentru cineva care nu a jucat jocul si vrea sa vada un nou film disney facut de echipa care a adus pirates of the caribbean filmul sunt sigur ca ii va placea mult. E chiar reusit. De mentionat ca nu urmareste deloc povestea jocul, ci doar ia elementele principale din el cum ar fi un print, o printesa si pumnalul cu nisipurile timpului.
Ca fan inrait al seriei (inca consider primul Pop my all time favourite) sumt destul de multumit dar nu pot sa nu imi pun intrebarea ''what if...?''. Avea potential mult mai mare decat atat, dar nu ma intelegeti gresit. Inceputul a fost bun, mijlocul a fost ok dar sfarsitul trebuia facut altfel. Cand am jucat primul Pop si am vazut cum se termina am ramas fara cuvinte. Aici nu e cazul. Trbuiau sa copieze sfarsitul jocului si ala era cireasa de pe tort in fuilmu asta. Nu a fost sa fie chiar asa.
Oricum rtrebuie sa mergeti sa vedeti filmu asta cu totii si sa incurajam adaptarile viitoare de jocuri. Pana acum astaa a fost cea mai buna.
btw am citit ca si splinter cell si assassins creed ar uram sa fie ecranizate deci jocurile ubisoft au trecere in hollywood
Sper sa aiba profit filmu chair daca a costat 150 mil $ si sa fie continuari pentrru ca se poate si mai bine.
Mergeti la film!
---------- Post added 29-05-2010 at 02:18 PM ----------
scuzati de atatea gheseli in ceea ce am scris dar mi se termia bateria din tastatura wireless si de aiaa iese asa.