Quote Originally Posted by istrategie View Post
Parca am vazut ceva indieni in trailere, nu mai stiu exact. Posibil sa fie in a treia parte a jocului.
Da, tocmai am dat de ei Se schimba si peisajul, si dai si de mos martin...pretty scary

Quote Originally Posted by Mavone View Post
Vin şi eu cu c�teva �ntrebări:

1. �n afară de a vinde, mai pot să fac şi altceva cu pielea de la animale?
2. De coioţi dai doar noaptea? M-am plimbat pe l�ngă MacFarlane Farm şi n-am dat de nimic, �nsă ce-i drept, sunt �n mijlocul zilei.
3. Odată unlockat costumul de "poncho" merge modificat? Mai exact ai la el pălărie au ba? şi dacă ba, nu merge totuşi să porţi?
4. C�nd găseşti "arme rare" la magazin?

şi momentan cam at�t.
1. Din cate stiu eu nu, de stiut este faptul ca iei mai multi bani daca vinzi pielea de animal intr-o zona in care sunt rare animalele respective.
2. Uita-te pe harta, da zoom pana vezi animale, si o sa vezi fiecare animal in ce zona e (asta nu inseamna ca sunt limitate la zonele respective). Coiotii umbla si ziua, ii auzi de la distanta cand ural/cherlaie.
3. N-am vazut sa poti modifica vreun costum, tot ce poti face e sa-ti pui esarfa care sa-ti acopere fata, dar asta are un anumit scop...
4. Prima daca parca am gasit la Thieves Landing, double barrel semi auto shotgun.