Single post: Please help cu US Store
-
Member

Originally Posted by
Diesel
Faptul ca Sony primea banii tai pe jocurile cumparate nu rezolva problema. Toti care cumpara de pe cont de UK, US, JP cu adresa falsa fac un fel de evaziune fiscala (alea fiind preturile doar pentru cetatenii din tarile respective), deci zi merci ca a mers pana acum si ca nu ai luat ban pe consola. Evaziunea fiscala se pedepseste, in mod normal, cu amenda sau puscarie
Asteptam acum sa intre vreo doi-trei trolli sa-mi spuna ca vorbesc prostii si ca oricum PS Store nu exista la noi si deci de ce ar conta?

Stiti faza aia... doua lucruri inevitabile pe planeta asta: moartea si taxele.
Exagerezi. Daca vrei, evaziunea fiscala ar fi pt ei - au niste venituri pt care nu platesc taxe in tara respectiva. Noi, consumatorii nu platim nicio taxa. Adica daca eu ma duc si imi cumpar o pereche de pantofi din Franta si vin cu ei in Romania fac evaziune fiscala pt ca la noi sunt mai scumpi? Comerciantul e cel care se ocupa de aspectul fiscal iar noi platim rezultatul.
Evident, ma lovesc mereu de dilema de ce se vand in Romania console dc serviciile aferente nu sunt disponibile? La Xbox Live nici macar nu pot alege Romania, nu exist pt ei si totusi imi iau banii fara sa plateasca nimic ca ofera servicii de genul asta in tara mea - eu consider ca ei fura.
Cand am luat PS3 mi-am luat teapa si am pus Romania la tara ca sa descopar ca nu puteam accesa mai nimic din PSN. Frumos.
Mi-am facut apoi cont pe US.
Apoi ma intreb... ce sens au aceste pre-payed cards daca nu sa sara peste taxe, ei?
Nu am inteles niciodata ce legislatie speciala sau idioata avem noi de nu ni se permite accesul la astfel de servicii. Stie cineva? Eu chiar as vrea sa stiu.
Imi cer scuze anticipat dc am vorbit in plus. E o problema care ma jeneaza, asta e tot.