Single post: Sala de console Ps3 Ploiesti - pareri
-
Member
Nu am putut face poze.Era intuneric si aveam la dispozitie o camera fara flash.E super tare.Nu sunt chiar multe console,doar 6.TV-uri de la 81 cm in sus.Jocuri destule.E foarte tare inauntru.Au acele fotolii,cum a postat cineva la Coltul de rai al consolistultui,stai foarte bine in ele.Am jucat FIFA 10,COD WAW,Smackdown vs Raw 2010.La TV-ul la care am cazut nu era rezolutia pusa bine,totul se vedea foarte pixelat
.Am jucat cu un prieten.Doar console Slim.Au si un mini-bar.Cum intrii,3 afise URIASE,CAT UN PERETE,din jocuri.Si inauntru postere din jocuri puse in rama.Un singur lucru e enervant.Cand vreau sa schimb jocul,trebuie sa ma duc la tipul ala sa ii zic,sa vina la mine,sa scoata discul,sa il puna el.Mai bine pun o ladita,si toate jocurile acolo,si fiecare isi alege.7 lei pe ora.Am fost la 18:30 si aveam doar 7 lei la mine si cica: 8 lei ca e trecut de 6
.Am plecat.Au deschis de la 10-2(2 AM!).Minorii au voie.E foarte tare acolo.Nu ma asteptam sa vad asa ceva in Giurgiu.O sa ma interesez cine a deschis,si chiar sa vorbesc cu baietii de acolo despre licente,jocuri etc. etc.