Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Canalul meu de youtube enjoi !
-
Senior Member
wow....ce topic. nu ma bag in discutiile voastre insa am citeva sfaturi, sper constructive:
- lasa engleza in favoarea limbii romane. nu numai ca pronunti unele cuvinte incorect, insa nici nu pui 's' la finalul verbelor atunci cand vorbesti despre he/she/it. un ex din primul video ar fi 'how this computer perform'. in plus spui ca nu poti sa gandesti in engleza. pacat, ar trebui sa incerci asta. eu dupa un liceu in care am avut 12 ore de engleza pe saptamana acum pot sa gandesc in engleza atunci cand vreau sa vorbesc. daca nu poti sa faci asta, atunci iti va fi ffff greu sa fii spontan. concluzia e ca ar fi mai bine sa te axezi pe limba romana.
- practice makes perfect. e normal sa o dai in bara la inceput. continua si vei reusi.
- incearca sa pui titluri mai sugestive decat o insiruire de date tehnice. incearca sa iti faci un mic rezumat a ceea ce vrei sa spui in video (ideile principale) si apoi du-te cu el in fata unei oglinzi si dezvolta-l asa cum ai face in fata camerei. in felul asta poti sa te vezi si sa iti dai seama daca iti place ce vezi sau nu. dupa ce ai obtinut ceva interesant in fata oglinzii, te duci si te inregistrezi. ideea e sa incerci sa ai mai mult control asupra ta in fata camerei. nu te speria, vine cu timpul.
PS ce nu inteleg e altceva. spui ca ai 12 ani de foto in spate insa in filmulete apari ca o persoana de 16 ani. no offence (sau offense daca tot iti place US English), dar eu asta vad. poate nu vad eu bine. anyway, care e adevarul?