Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
Pe mine ma intereseaza mai mult PVE-ul decat PVP-ul,dar oricum pentru PVP avem bgs/arena .Voi ce progres aveti sau ati avut?Eu am reusit sa dau clear la tot inclusiv Sunwell Plateau,iar cand a aparut LK ma plictisisem,mi-am cumparat o chitara electrica si that's it.Care e povestea voastra?
Unde ai facut tu clear la SWP bai nooblet... Poate in WOTLK ca in BC erai miles behind cu guilda ta cand jucam si eu

Ma rog odata cu patchul 2.4 a fost mega easy tot, asa cum probabil o sa fie si in WOTLK cu prepatchul de Cata de o sa faca toata lumea HM ICC 25 cu tot cu Arthas. M-am lasat pt ca nu mai gasesc nimic interesant in el, probabil ca o sa mai joc cand apare cataclysm sa vad ce si cum. Am facut un calcul de cand m-am apucat si cand am jucat in lunile respective pana de curand si am bagat in el 1400ron doar subscription, din 2006. Daca stau sa fac un mic calcul am jucat in jur de 2 ani which is more than enough to be honest.

Oricum by far the best expansion, EVERYTHING wise a fost Burning Crusade. A fost mult mai epic decat porcaria asta de WOTLK... Poate daca ICC ar fi fost la inceput da, ar fi fost altceva dar asa... NN TY