Single post: Sala de console Ps3 Ploiesti - pareri
-
Member

Originally Posted by
Burnout
poate voi incerca cu cateva ps3-uri si cateva xbox-uri, desi e cam complicat. ma gandesc...
Uita chestia asta, ar fi cea mai mare prostie sa le pui in aceeasi lada si automat ai reduce distractia deoarece asta ar presupune un numar injumatatit de ps'uri / xbox'uri si atunci cand ar veni grupurile de gameri pentru un multiplayer - long night nu stiu daca s-ar intalni cei instalati la xbox'uri cu cei conectati la ps'uri. Daca iti doresti intr-adevar sa faci ceva ar trebui sa te axezi pe o singura platforma PS sau XBOX, eu unul as merge pe PS si nu spun asta deoarece posed unul... playstationul are o rezonanta mult mai puternica, este mult mai respectat ca si brand + se lanseaza si move'ul = entertainment (move'ul este mult mai practic decat proiectul celor de la xbox "Natal" - parerea mea personala, no offance ppl!). Ce zici tu ai putea face dar logic nu la inceput si nu oricum, ai avea nevoie de doua incaperi ... cu ratiune si multi verzisori poti iesi la inaintare cu ceva credibil... nu stiu prea multe despre Ploiesti dar in orice caz densitatea populatiei este de partea ta. Succes in cazul in care chiar intentionezi sa deschizi o sala de genu'!