MonkY am gresit eu acolo, am vrut sa scriu "[...] instalati CategoriesSB" nu SBSettings SBSetting e free si pe iPad. Sorry, n-am fost atent.

Am luat cartela de la RDS, mi-a dat si modem USB care merge si in Mac si in PC si exact cum ti-am zis, 10 lei pe luna costa. Daca ai acasa netul de 39 de lei, nu cel de 28, atunci e free si stickul USB si cartela. Sau poti sa faci upgrade de la 28 la 39... iti explica ala acolo oricum Ma rog, revenind... nici acum nu am reusit sa tai cartela, azi am de gand sa ma duc dupa un set de bisturie la Brico ca sa nu gresesc taierea. Am tot asteptat sa iasa scula aia care tai direct dar e anuntata la sfarsitul lunii. Am luat un template, am scos la imprimanta si o sa ma apuc sa vad ce iese. Mai am de gand sa iau si niste adaptoare d-alea microsim - sim ca sa pot sa folosesc cartela si in laptop. Oricum pot sa fac si tether, dar sa am posibilitati. Revin oricum dupa ce-i fac operatia la cartela.

amermofo da-mi si mie mai multe detalii despre MiFi te rog. Cat a costat, de unde l-ai luat, functioneaza cu orice operator? Am intrat si pe site-ul oficial, dar mai intai ma intereseaza informatiile "neoficiale"