Single post: Red Dead Redemption
-
Member
...mda, ii clar cu Multiplayer-ul: ori am picat eu cu unii dintre cei mai buni shooter-i din lume, ori ii lag, ori is cheater-i cu "lag switch". Ma jur ca in 2 din 4 sesiuni dau de fiecare data de un "Terminator", ceva de genul: el se urca pe un zid - eu descarc un intreg incarcator de Mauser in capul lui, el se mai urca pe alt zid - eu ii bag si un incarcator de revolver, dupa care se hotaraste sa se intoarca si sa-mi dea un glont inapoi ca sa ma omoare. Si totul ar fii ok, sa zicem ca sunt eu batran si am tina proasta (joc pe Hardcore), dar cand acelasi jucator are 50 kills si 1 death, da de banuit. Iara am intalnit asa zis-ul "kiss of death" in care un jucator vine langa mine sta 2-3 secunde, in timp ce eu trag ca Robo Cop cu tot ce am in el, si dupa aceea eu sa mor instant, faza patita mai mult de o data, si cu "shooteri" diferiti, care, vai ce coincidenta, toti aveau o ratie k/d de 20,30 la 1.
In rest ii superb multiplayer-ul, mai ales cand dai de jucatori maturi si corecti, si dupa atatea experiente cu comunitatea LIVE, singurul anunt care as dori sa il aud la E3 anul acesta, este ceva:
Microsoft shows some balls: Today Microsoft announced that there will be no more lag related problems on LIVE, and also, that the suspicious connections will be verified, and if it's the case, and a cheater is discovered, a minimum 1 month ban will be applied.