Salut.....probabil ca la un moment dat ati avut dificultati in a conecta consola xbox la internet....modem in casa....firul prea scurt...oricum....am cautat pe internet...si acum cateva minute am reusit sa conectez xboxul meu la internet cu ajutorul laptop-ului conectat prin wireless la internet folosind ICS (internet connection sharing) ...laptotul are instalat Windows 7...
Deci...primul pas....va conectati calculatorul la internet....prin fir sau wireless....apoi va duceti in START - CONTROL PANEL - NETWORK CONNECTIONS - NETWORK AND SHARING CENTER - CHANGE ADAPTER SETTINGS - click-dreapta pe wi-fi connection - PROPERTIES - selectati tab-ul Sharing - selectati Allow other network users to connect.... - apasati pe settings si selectati toate optiunile de acolo...dati OK...apoi bagati cablul de internet care a venit impreuna cu consola in laptop/calculator ...va duceti apoi in My Xbox la network settings - test xbox live connections....si gata.....ip-ul si celelalte setari si le ia automat
Mentionez ca am internet de la RDS....setarile wireless facute ale modemului sunt facute pe un profil PPPOE (user/pass)...si acum am internet si la laptop si la consola....
Probabil ca unii stiau de aceasta metoda....dar eu cel putin am cautat ceva timp pe internet ca sa reusesc sa fac asta....deci...probabil ca va prinde bine cuiva aceste setari.....o seara buna.