Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #552 SP
    Member BloodSamurai's Avatar

Mai demult am anuntat despre cum se vindeau in Cora

Mai demult am anuntat despre cum se vindeau in Cora controller cu montion senzor ieftine la 27-29 ron (parca -vedeti posturile mele mai dede aici )! (uneori se dadaea cu NFS si costa 150Ron in magazine ca Altex etc).
    Doar ca la Cora nu era tot timpul acest controller (joystick) si puneau decat 1 exemplar pe raft.

Prima data am cumparat unul (al doilea avea cutia rupta si manjita cu inghetata ......... ce porcarie si ce exemplu de personal angajat care nu da 2 bani pe produsele expuse si pe serviciul lor , in timp ce altii nu isi gasesc de lucru pe aceasta vreme mai grea) si pe al doilea la cumparat un prieten cand il mai gasise (stia ca doream sa am doua in total).

Acest tip de controller are manerele mai lungi decat cel original dar mie mi se pare mai confortabil asa , am de ce sa ma apuc lollol! Niste poze fac descrierea cea mai buna :
    Attached Images Attached Images dscf1781.jpg dscf1791.jpg dscf1792.jpg dscf1793.jpg dscf1794.jpg dscf1795.jpg dscf1799.jpg dscf1798.jpg