Quote Originally Posted by Funky View Post
eu am putu salva jocuri originale pana acum dar jocurile care le'am facut prin power iso nu se salveaza delok imi zice ca exista un fisier corupt si cand dau "save" imi zice "Save Failed" .. o sa incerc cu un card original dar habar n'am de unde sa cumpar ...

Cand intri in joc (ala respectiv ars cu PowerIso) iti recunoaste MC ???
Eu am avut o problema asemanatoare : cand intram in joc uneori nu recunostea ca aveam MC introdus si trebuia sa -l scot si sa-l introduc de mai multe ori pana il recunostea .
MC e de 64mb (deci clona) si cand zgaltaiai memria auzeai cum avea un joc , am demontat-o si am fixat un plastic (taiat dintr-o cartela telefonica, altii fac cu hartie) sa elimin jocul. Aceasta solutie a facut sa se comporte mai bine memoria cu 50% fata de faza initiala (dar mai face fitze uneori).
Recent am curatat consola de praf etc (demontat tot , curatat de praf , alcool izopropilic contactii etc , uns vaselina siliconica etc) si nu mai face nici o problema.

Nu iti recomand sa umbli in consola ci am precizat ce situatie am avut la memorie si ce solutii am aplicat.

Recomand sa urmezi sfatul lui Monky , fa rost de o memorie de 8 mb (imprumuta vezi tu ce faci) si eventual verifica de praf sloturile si doar nu ai doar jocuri trase cu Power Iso asa ca ma verifica si alte jocuri (ORIGINALE , sau backup dar trase cu DvdDecrypter,Alcohool 120% pe DVD-R Verbatim ,Memorex,Ritek,Princo,TDK color blue).