Single post: E3 2010
-
Senior Member
Excelent, dar mie inca imi lipseste Resistance 3
. In rest, au reusit sa invete din greselile facute in trecut. Acum cativa ani numai MS obtinea bonusuri exclusive, dar in acest an Sony i-a depasit ( MoH: Frontlines, DS: Extraction, Mafia 2). Un alt lucru care mi-a placut la Sony a fost faptul ca s-au axat mai mult pe jocurile "hardcore", nu s-au concetrat doar pe niste titluri casual pentru Move. Trebuie sa recunosc ca finalul a fost oarecum suprinzator, nu ma asteptam sa anunte Twisted Metal.
PS Move pare foarte OK. Are un delay, dar mi se pare clar superior Wii, mai ales dupa ce am vazut prezentarea Zelda. Un alt plus pentru Move ar fi numarul de jocuri, dar si genurile din care sunt acestea, nu exista numai jocuri de party. Din nou, prezentarea 3D trebuie sa fi fost bestiala si, din ce au prezentat, au foarte multe titluri bune compatibile.
M-au cam dezamagit cu data de lansare pentru GT5. E bine ca-l lanseaza anul asta... dar tocmai in Noiembrie? Un alt lucru care m-a dezamagit a fost absenta unor titluri pe care le asteptam, cum ar fi Resistance, Agent, ICO sau GTA. Ah... era sa uit, ma bucur ca Portal 2 apare si pe PS3, mai ales ca din spusele producatorilor va fi cea mai buna versiune. Cei drept, am sperat pentru o fractiune de secunda la un Half Life sau macar un Left 4 Dead, dar asta e... nu le poti avea pe toate.
In ciuda faptului ca mi-a placut conferinta, tin sa precizez ca acest E3 mi s-a parut cel mai slab din ultimii ani, iar aici ma refer la toate cele 3 mari companii. Noroc ca am avut cateva surprize placute, de exemplu EA sau Nintendo ( avand in vedere ultimii ani, ma asteptam la mai putin de la ei).